Bahasa | English | 中文 | Bahasa Lain
 
Utama > Arkib Berita

Arkib Berita

  Kembali ke Arkib

MREPC Menyertai A+A Edisi Ke-31
 
MREPC menyertai A+A 2017, pameran perdagangan dunia terbesar untuk keselamatan, perlindungan dan kesihatan pekerjaan di Düsseldorf, Jerman dari 17 - 20 Oktober 2017. Tahun ini menandakan edisi ke-31 A+A dan penyertaan MREPC ke-4 dalam acara dwitahunan tersebut.

MREPC menyertai A+A bersama dengan sepuluh pengeluar produk getah Malaysia yang mempamerkan pelbagai kelengkapan perlindungan peribadi getah yang berkualiti dan inovatif. Tahun ini MREPC menempatkan pavilionnya di lokasi yang lebih strategik, beralih dari dewan sisi ke dewan utama. Lokasi baharu ini telah berjaya menarik lebih ramai pengunjung ke pavilion MREPC sepanjang acara 4 hari tersebut. Di samping itu, gerai MREPC sibuk dengan sesi pemadanan perniagaan antara bakal pembeli dan pengeluar Malaysia. MREPC telah menerima bilangan pertanyaan perdagangan yang tinggi manakala pengeluar Malaysia melaporkan nilai potensi jualan yang lebih tinggi bagi tempoh dua belas bulan akan datang. Hasil positif ini menunjukkan keyakinan pembeli dalam keupayaan pengeluar Malaysia untuk mematuhi peraturan baharu EU bagi peralatan perlindungan peribadi.

Yang penting, peserta negara mendapat maklumat mendalam mengenai perkembangan pasaran peralatan perlindungan peribadi global daripada acara A+A tersebut. Oleh itu, MREPC dan pengeluar produk getah Malaysia berharap dapat menyertai edisi seterus A+A yang akan diadakan dari 5 - 8 November 2019.


 

Bilangan Pelawat:
Kemaskini Terakhir : 23 January 2018