Bahasa | English | 中文 | Bahasa Lain
 
Utama > Arkib Berita

Arkib Berita

  Kembali ke Arkib

MREPC Menyertai AAPEX 2017, Acara Utama Dunia Mewakili Industri Aftermarket Autocare Global
 
AAPEX yang dimiliki oleh Auto Care Association dan Automotive Aftermarket Suppliers Association, (AASA), merupakan acara utama dunia mewakili industri aftermarket autocare global yang dianggarkan sebanyak USD356 bilion. AAPEX 2017 akan menampilkan lebih daripada 2,200 pengeluar dan pembekal automotif aftermarket yang mempamerkan produk, perkhidmatan dan teknologi yang inovatif kepada lebih daripada 44,000 pembeli yang disasarkan.

MREPC akan mengambil bahagian dalam AAPEX di Sands Ekspo, Las Vegas, Amerika Syarikat dari 31 Oktober - 2 November, bersama-sama dengan 9 pengeluar produk getah Malaysia. AAPEX 2017 akan memperkenalkan beberapa program baharu yang menunjukkan impak teknologi ke atas industri aftermarket automotif dan bagaimana perniagaan boleh mempersiapkan diri dalam menghadapi peluang dan cabaran yang akan datang. Program AAPEX 2017 yang baharu dengan fokus kepada teknologi termasuk: AAPEX Park Mobility (latihan underhood); Persimpangan Teknologi (teknologi yang belum wujud lagi); Teknologi and Forum Telematik V5.0 (securiti siber dan komunikasi kenderaan-kepada-kenderaan); sesi teknologi AAPEXedu (teknologi kenderaan lanjutan) serta Program Profesional Perkhidmatan AAPEX 2017 (menyasarkan profesional perkhidmatan).

Marilah mengunjungi Pavilion MREPC di Tingkat 2, Gerai # 40001 dalam AAPEX 2017 untuk mendapatkan produk getah berkualiti tinggi dari Malaysia.

 

Bilangan Pelawat:
Kemaskini Terakhir : 17 January 2018