Bahasa | English | 中文 | Bahasa Lain
 
Utama > Arkib Berita

Arkib Berita

  Kembali ke Arkib

Misi Khusus ke Jakarta dan Medan Mengenai Produk Kejuruteraan Berasaskan Getah
 
MREPC akan menganjurkan satu misi khusus untuk produk getah kejuruteraan ke Jakarta dan Medan dari 26 hingga 30 April 2017. Misi ini akan diketuai oleh Ketua Pegawai Eksekutif MREPC, Puan Low Yoke Kiew. Satu seminar yang bertemakan "Risk Mitigation Against Earthquakes Through High-Damping Technology" akan berlangsung di Jakarta pada 27 April dan di Medan pada 29 April.

Beberapa penceramah antarabangsa dan tempatan akan membentangkan kertas kerja di kedua-dua seminar. Seminar ini memberikan peluang yang baik kepada jurutera awam dan struktur, perunding kejuruteraan, profesor dan pelajar kejuruteraan dari universiti serta pegawai-pegawai dari syarikat pembinaan, organisasi yang berkaitan dan pihak kawal selia, untuk mengetahui perkembangan terkini dalam produk galas struktur. Selain itu, para peserta akan dapat mewujudkan rangkaian dengan pakar-pakar dalam bidang galas getah seismik.

MREPC akan juga mengaturkan perbincangan perniagaan semasa misi tersebut untuk para peserta mewujudkan perhubungan, menjana perniagaan baharu dan bertemu dengan pengedar atau rakan kongsi yang berpotensi.


 

Bilangan Pelawat:
Kemaskini Terakhir : 21 November 2017