Bahasa | English | 中文 | Bahasa Lain
 
Utama > Arkib Berita

Arkib Berita

  Kembali ke Arkib

Pavilion MREPC di Medical Fair India 2017
 
MREPC akan menyertai pameran Medical Fair India 2017 yang ke-23 di New Delhi, India dari 6 - 8 April 2017 bersama lima pengeluar produk perubatan buatan getah dari Malaysia. Medical Fair India yang merupakan pameran perdagangan terulung untuk hospital, pusat kesihatan dan klinik India, adalah pameran tahunan perubatan dan penjagaan kesihatan yang diadakan berselang-seli di Mumbai dan New Delhi.

Pameran tersebut menyediakan platform yang sesuai untuk menembusi pasaran India. Acara ini mempamerkan peranti dan teknologi perubatan serta peralatan hospital yang terkini, dan juga pelbagai jenis kelengkapan, perkhidmatan dan produk berkaitan dengan penjagaan kesihatan. Pameran perdagangan ini akan juga memfokus kepada solusi kesihatan mobil dan teknologi maklumat kesihatan yang kini semakin popular.

Datanglah mengunjungi Pavilion MREPC di Dewan 12, Gerai B14 bertempat di Pragati Maidan Exhibition Centre, New Delhi untuk mendapatkan peralatan perubatan buatan getah yang berkualiti tinggi dari Malaysia.


 

Bilangan Pelawat:
Kemaskini Terakhir : 16 January 2018